Novi cjenik od 01.02.2018

Poštovani korisnici obavještavamo vas da novi cjenik počinje vrijediti od 01.02.2018. Uveli smo neke promijene tako da od sljedećeg tjedna na izbor imate 3 članarine. Značajnijih promijena u samim cijenama nema, a odabirom istih dobivate više na korištenje u Vita centru. Cjenik možete preuzeti OVDJE.

Read more
Back To Basics raspored grupnih programa

Dragi naši korisnici, otvorili smo Back To Basics nove grupne programe samo za Vas u Vita Fitness & SPA. Pogledajte novi raspored grupnih programa za našu novu Dvoranu BTB. Nove grupe počinju od Ponedjeljka 15.1.2018, a TNS od Ponedjeljka 22.1.2018. Osim novih BTB grupnih programa pridružite nam se i na treninzima u Studiu D. Za sve dodatne informacije […]

Read more
Novi raspored grupnih treninga

Dragi svi naši korisnici, novi raspored grupnih treninga u Vita Fitness & SPA je trenunto u izradi, ali do daljnjega grupnih treninga neće biti. O novom rasporedu, kada bude kreiran, biti ćete obaviješteni na vrijeme. Zahvaljujemo na strpljenju.

Read more
Ljetno radno vrijeme

Stiglo je ljeto, a s njime i LJETNO RADNO VRIJEME u Vita Fitness & SPA. Zato, da ne biste “poljubili vrata”, primite na znanje slijedeći raspored tijekom ljetnog perioda.

Read more
Radno vrijeme

Vita Fitness & SPA ima novo radno vrijeme te molimo sve korisnike i članove Vita Fitness & SPA centra da svoj dolazak i trening korigiraju po novom radnom vremenu.

Read more