Back To Basics raspored grupnih programa

Dragi naši korisnici, otvorili smo Back To Basics nove grupne programe samo za Vas u Vita Fitness & SPA. Pogledajte novi raspored grupnih programa za našu novu Dvoranu BTB. Nove grupe počinju od Ponedjeljka 15.1.2018, a TNS od Ponedjeljka 22.1.2018. Osim novih BTB grupnih programa pridružite nam se i na treninzima u Studiu D. Za sve dodatne informacije […]

Read more
Novi raspored grupnih treninga

Dragi svi naši korisnici, novi raspored grupnih treninga u Vita Fitness & SPA je trenunto u izradi, ali do daljnjega grupnih treninga neće biti. O novom rasporedu, kada bude kreiran, biti ćete obaviješteni na vrijeme. Zahvaljujemo na strpljenju.

Read more
Ljetno radno vrijeme

Stiglo je ljeto, a s njime i LJETNO RADNO VRIJEME u Vita Fitness & SPA. Zato, da ne biste “poljubili vrata”, primite na znanje slijedeći raspored tijekom ljetnog perioda.

Read more
Radno vrijeme

Vita Fitness & SPA ima novo radno vrijeme te molimo sve korisnike i članove Vita Fitness & SPA centra da svoj dolazak i trening korigiraju po novom radnom vremenu.

Read more
Trening pod maskama

Za kraj fašničkih dana pripremili smo veliki trening pod maskama kojeg će voditi svi tvoji najdraži instrukori grupnih programa maskirani u eklektične i neponovljive osamdesete.

Read more
Fit Valentinovo u Viti

U utorak, 14.02., povedi dragu osobu na neki od naših grupnih treninga. Samo za taj dan naši su instruktori osmislili TRENINGE U PARU! Trening partner ne mora biti član Vite.

Read more