VITA Fitness & SPA najavljuje radionice EFFICIENT KETTLEBELL METHOD + GROUND FORCE METHOD, koje će se održati 18. i 19.02. u organizaciji centra Miketa i njegovih jedinstvenih instruktora/predavača.

EFFICIENT KETTLEBELL METHOD
Subota, 18.2. u 10:00h
VITA UNDERGROUND
aco1
Kettlebell se pokazao kao fantastičan alat za poboljšavanje forme. Kao i svaki alat sa njim treba znati rukovati na ispravan način. Jednostavan, učinkovit i svugdje primjenjiv.
Osnovne tehnike rada sa kettlebellom kao što su : Dead Lift, Swing, Tursko dizanje i Squat te naprednije tehnike rada sa kettlebellom kao što su: Clean, Front Squat, Press, Snatch.
Oni koji se nikada nisu upoznali sa kettlebellom naučiti će izvoditi kettlebell vježbe te će znati od kuda krenuti sa učenjem.
Instruktori i napredniji vježbači će dobiti više metoda za poučavanja tehnika ali i osnovne korekcije za pojedine vježbe.
Kettlebell je alat preko kojeg ćemo dublje ući u poznavanje osnovnih ljudskih pokreta. Nakon ove edukacije polaznici će imati sistem uz pomoć kojeg će bez problema moći raditi i sa drugim alatima.
Ovaj seminar traje 8 sati uz Power point prezentaciju koju svi polaznici dobiju za daljnju edukaciju.

GROUND FORCE METHOD
Nedjelja 19.2., 10:00-14:00h
VITA UNDERGROUND
aco4
GFM je novi naziv za PRIMAL MOVE. Ime se promijenilo, ali koncept rada je ostao isti. To je fantastičan BODYWEIGHT sistem nastao iz potrebe da se pomogne sportašu ili rekreativcu da opet zavoli pokret. Većina današnje populacije pati od neke vrste kronične ili akutne boli koje im onemogućuju pravilno svakodnevno funkcioniranje. Kada je bol ili nelagoda prisutna dolazi do raznih kompenzacija na razini tijela koje kasnije mozak usvaja kao nove obrasce pokreta.

GROUND FORCE METHOD BENEFITI
– sistem koji može koristiti u radu s rekreativcima, sportašima, djecom i u rehabilitaciji
– evaluacija stanja klijenata na osnovu GROUND FORCE EXPLORATION koncepta te slaganje treninga na osnovu dobivene evaluacije
– zabavan i kreativan sistem koji može biti kao nadopuna glavnom treningu ili ga se može koristiti kao samostalan trening
– rehabilitacijski alat koji može kroz zabavu i igru pomoći da se korektivne vježbe odrade s puno više ljubavi i želje što dovodi do boljih rezultata
– poboljšavanje koordinacije, neuromotorne veza i senzomotorike
– resetiranje osnovnih ljudskih pokreta na najbolji mogući način
– poboljšavanje fleksibilnosti, mobilnosti i snage

*Svatko od polaznika će dobiti certifikat o završenoj edukaciji*

Za uplate i dodatne informacije:
Aleksandar Miketa 098 38 78 76
acomiketa@gmail.com
http://centar-miketa.hr/